Gastvrijheidsconcepten zorg

Gastvrijheidsconcepten zorg

Gastvrijheid in de zorg wordt steeds belangrijker. Steeds meer mensen hebben namelijk zorg nodig en zijn afhankelijk van de hulp die hen wordt aangereikt. Het verstrekken van maaltijden is een belangrijk onderdeel van gastvrijheid bij zorginstellingen. Gastvrijheidsconcepten in de zorg vergroten niet alleen de keuzevrijheid van de patiënt, maar ze zijn ook onmisbaar voor een goede gezondheid. Gezonde maaltijden maken het verschil in de beleving van de patiënt. Daarnaast dragen gezonde maaltijden bij aan een sneller herstel na ziekte en zorgen ze voor een prettiger verblijf in uw zorginstelling.

Maaltijdorganisatie in de zorg

ISECO heeft producten en maaltijdconcepten ontwikkeld waarbij de persoon die in een ziekenhuis, een instelling voor ouderenzorg of een andere zorginstelling verblijft, centraal staat. Wat uw wensen of omstandigheden ook zijn, wij bedenken samen met u een oplossing: individuele maaltijden of componenten in multi-portie, service in een restaurant of op afdelingen, gekoppelde of ontkoppelde organisaties. De maaltijdorganisatie is een complex proces. Vooral bij grotere organisaties kan het een opgave zijn. Om u te helpen de maaltijdorganisatie en de maaltijdkwaliteit te beheersen, past ISECO verschillende technieken toe. Techniek staat daarbij in dienst van gebruiksgemak, gezondheid en duurzaamheid. Zo ontwikkelen wij de beste gastvrijheidsconcepten voor de zorg.

Advies over gastvrijheidsconcepten

Het delen van kennis is een belangrijk bedrijfsaspect van ISECO. Wij adviseren u over de kwaliteit van de maaltijden én over de ambiance en inrichting van de omgeving waarin deze het beste genuttigd kunnen worden. Wij hebben hierover veelvuldig overleg met diverse oudereninstellingen en spreken regelmatig met het Landelijk Overleg Cliëntenraden. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg, en kunnen we inspelen op de wensen en eisen die veranderingen met zich meebrengen. Zo zorgen we voor lekker en gezond eten dat past bij de gastvrije zorg die u als instelling wilt bieden.