duurzaamheid in de zorg

Duurzaamheid

Duurzaamheid is altijd het leidende principe geweest binnen ISECO. Onze duurzame werkwijze komt tot uitdrukking in alle bedrijfsaspecten: producten, toegepaste technologie, gebouwen en gehanteerde productiemethode.

Duurzaamheid in de zorg

Duurzaamheid is een belangrijk aspect in de zorg. We optimaliseren ons productieproces continu om tot een minimum aan afval te komen. Daarbij passen we hoogwaardige en grotendeels herbruikbare materialen toe. Daar waar kunststof noodzakelijk is, gebruiken we vooral gerecyclede kunststoffen. Onze producten hebben bovendien een lange levensduur. ISECO thermocontact werkt met warmteplaten die energie efficiënter overbrengen. Met een minimaal energieverbruik als resultaat. Het toegepaste Carbofresh™ dat wij gebruiken voor het vervoer van maaltijden is een natuurlijk koelingsysteem: koelen met een bijna nul CO2 footprint met 100% gerecycled CO2.

Minder voedselverspilling in de zorg

In ons duurzaamheid beleid staat ook het terugdringen van voedselverspilling in de zorg centraal. Wij willen onze doelstellingen namelijk bereiken op een wijze die de wereld waarin wij leven, minimaal belast. Daarvoor ontwikkelt ISECO slimme concepten. Neem bijvoorbeeld het bekroonde 4 All Meals maaltijdconcept. Dankzij dit unieke concept wordt voedselverspilling met gebruikmaking van ISECO Serelis maaltijd regenereerwagens tot een absoluut minimum beperkt. Zo helpen we mee aan het behoud van onze wereld.

Duurzaamheid in de zorg