ISECO Care

Service

De producten van ISECO zijn ontworpen en geproduceerd met hoge kwaliteitsstandaarden. Dit om de veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid te waarborgen. Preventief onderhoud wordt hierdoor geminimaliseerd, maar blijft uiteraard een essentieel onderdeel voor het behoud van de maaltijdkwaliteit. ISECO biedt u specialistische service op hoog niveau aan om uw klanten altijd te kunnen voorzien van een gezonde en verantwoorde maaltijd.

ISECO Care
Met een onderhoudscontract kunt u altijd van uw ISECO producten en de bijbehorende service op aan. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast kunt u uw klanten op het geplande tijdstip een lekkere, gezonde en verantwoorde maaltijd aanbieden. Wij werken met ervaren monteurs die vanaf de opstart van uw project betrokken zullen zijn. Zo heeft u altijd een duidelijk aanspreekpunt. Deze monteur is op de hoogte van specifieke omstandigheden in uw organisatie gerelateerd aan het gebruik van uw ISECO producten.

Als service garanderen wij snelle oplossingen. Wij zorgen dat alle onderdelen beschikbaar zijn, zodat eventuele problemen verholpen kunnen worden zonder dat uw klanten het hoeven te merken. Een onderhoudscontract van ISECO verzekert u niet alleen van een goede conditie van uw ISECO producten, maar biedt u ook financiële voordelen.

ISECO gaat verder
Naast het technisch onderhoud bieden wij ook ondersteuning en advies bij uw maaltijdorganisatie. Met onze ervaring en up-to-date kennis ondersteunen wij u graag met een audit om uw maaltijdorganisatie eens tegen het licht te houden. Hierbij kunt u denken aan de maaltijdcomponenten, het portioneren, het beladen van de wagen, het transport en het uitserveren van de maaltijden. Nadat wij deze aspecten uitvoerig geanalyseerd hebben, ontvangt u van ons een rapport. Hierin doen wij u aanbevelingen voor het optimaliseren van uw maaltijdorganisatie.

Download hier de brochure in PDF-formaat.